Nieuwe Webpagina

Hallo surfvrienden! Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost, maar eindelijk is hij er dan. Een nieuwe verse social ready 2.0 responsive design webpagina. Het is niet alleen de pagina van de club, maar vooral de pagina van de leden. Houd de pagina goed in de gaten. het is jullie bron van informatie over het reilen en zeilen surfen van de club. Nieuws? hier vind je het. Training afgelast? Jep je hebt het geraden, hier kun je terecht. Leuke foto? Uploaden dan!

Het is de bedoeling dat de pagina steeds interactiever wordt en hoe meer input jullie leveren des te gezelliger het hier wordt.

Heel veel plezier dus met jullie nieuwe webpagina!

Maarten, Jeroen, Richard en Richard

Spread the word. Share this post!

6 comments on “Nieuwe Webpagina”

 1. Wim-Peter van Tiggele

  Mooie site, Maarten, Jeroen, Richard en Richard! ik mis alleen nog de mogelijkheid om bij de walschipperdienst pagina te komen. Het is gisteren uitgelegd, maar ik kan nergens inloggen om een leden account aan te maken! Of zit ik verkeerd te kijken?

  Groetjes Wim van Tiggele

  • Maarten

   Je hebt je goed geregistreerd, maar om er voor te zorgen dat niet zomaar iedereen door te registreren de walschipperdienst etc kan benaderen moet iemand (de webmaster) de gebruiker vragen om z’n lidnummer. Pas dan word je in het juiste groepje gezet en kun je bij de gegevens.

   Ik zit nog even op de lijst met lidnrs etc te wachten(heb er pas vanochtend om gevraagd).

   Even geduld dus nog.
   In de tussentijd kun je al wel reageren en gebruik maken van de marktplaats.

   Groetjes
   Maarten

Geef een reactie